Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home1/boardboa/public_html/plugins/system/gantry/gantry.php on line 406
سوالات متداول - برد برد گیمز

سؤالات متداول

در این صفحه به سؤالات متداول در ارتباط با بازی و قوانین آن پرداخته می‌شود.

اگر سؤالی در ارتباط با روند بازی و یا قابلیت‌های کارت‌ها دارید، ابتدا به دفترچه راهنمای بازی و سپس به صفحه‌ی آموزش بازی مرجعه کنید. در صورتی که جواب خود را در آن‌ها نیافتید، به این صفحه سر بزنید. این صفحه به مرور به روز رسانی خواهد شد.

 

- آیا این بازی با نسخه‌ی اصلی آن تفاوتی دارد؟

پاسخ: این بازی از نظر کارت‌ها و قوانین بازی کاملا مشابه نسخه‌ی اصلی است و تغییرات اعمال شده تنها در جهت بهبود تجربه‌ی بازی صورت گرفته اند.

- آیا نسخه‌ی فیزیکی و دیجیتال بازی با هم تفاوتی دارند؟

پاسخ: بله. نسخه‌ی دیجیتال بازی در چگونگی استفاده از قابلیت‌ها و نحوه‌ی اجرای بعضی از آن‌ها با بازی فیزیکی متفاوت است. مرجع دفترچه‌ی راهنما، سایت و قوانین اجرا شده در مسابقات، قوانین نسخه‌ی فیزیکی است.

- این بازی دو نفره است یا چهار نفره؟

پاسخ: بازی ارائه شده توسط گروه برد برد همچون نسخه‌ی اصلی خود با قوانینی برای بازی در حالت دو تا چهار نفره همراه است. با این حال برخلاف نسخه‌ی اصلی که فقط اجزای مورد نیاز برای بازی دو نفره را در خود دارد، نسخه‌ی ارائه شده توسط گروه برد برد اجزای مورد نیاز برای بازی سه نفره و چهار نفره‌ی تیمی را نیز شامل می‌شود.

 

سوالات مربوط به قوانین بازی دو نفره

- آیا ترتیب بازی کردن کارت‌ها اهمیتی دارد؟

پاسخ: بله. بازیکنان با بازی کردن کارت‌ها به ترتیب دلخواه خود می‌توانند قابلیت‌های کارت‌ها را به شکلی مؤثر اجرا کرده و زنجیره‌ای از اقدامات را شکل دهند.

- قابلیت اصلی پایگاه‌ها چه زمانی فعال می‌شود؟

پاسخ: قابلیت اصلی پایگاه‌هایی که از نوبت‌های قبل جلو بازیکن باقی مانده اند یا در همین نوبت بازی شده‌اند، هر زمان در طی فاز 1 قابل استفاده هستند. پس قابلیت‌های اصلی پایگاه‌ها، برخلاف سفینه‌ها، به محض بازی شدن آن‌ها فعال نمی‌شوند و بازیکن می‌تواند هر زمان خواست از آن‌ها استفاده کند. 

- فرض کنیم کارت A به خاطر استفاده از قابلیت یک کارت دیگر (مثلا کارت B) منهدم شود. آیا قابلیت انهدام کارت A (در صورت وجود) فعال خواهد شد؟

پاسخ: خیر. قابلیت انهدام یک کارت در صورتی فعال می‌شود که آن کارت پس از بازی شدن و در همان نوبت بازی شدن منهدم شود.

 - پایگاه‌های پست از سپر مغناطیسی بازیکن در برابر حمله‌ی حریف محافظت می‌کنند. اما فایده‌ی پایگاه‌های معمولی چیست؟

پاسخ: پایگاه‌های معمولی ترکیبی از قابلیت‌های اصلی، رسته، و انهدام را در اختیار دارند که بازیکن می‌تواند در طول هر نوبت خود (با برآورده شدن شرایط مورد نیاز) در زمان دلخواه یک بار هر کدام از آن‌ها را فعال کند. ضمن این‌که پایگاه‌های معمولی مثل تمامی کارت‌های فروشگاه، جزء یکی از چهار رسته‌ی بازی هستند و قابلیت رسته‌ی کارت‌های هم رسته خود را فعال می‌کنند. ضمن این‌که پایگاه‌های معمولی به ازای قیمت کم، قابلیت‌ها و قدرت دفاعی (جان) بیشتری دارند.

- کدام قابلیت‌های متنی اختیاری هستند؟

پاسخ: قابلیت‌های «یک کارت از دست خود یا تعمیرات منهدم کنید.» و «یک کارت از فروشگاه منهدم کنید.» و «یک پایگاه حریف را نابود کنید.» اجباری نیستند و بازیکن اجازه دارد هیچ کارتی انتخاب نکند.

- بازیکن چه زمانی می‌تواند از قابلیت انهدام یک کارت استفاده کند؟

پاسخ: بازیکن می‌تواند ابتدا از قابلیت‌های اصلی و رسته‌ی یک کارت استفاده کرده و سپس با انهدام کارت، از قابلیت انهدام آن استفاده کند.

- آیا در صورت انهدام یک کارت برای فعال کردن قابلیت انهدام آن، نمی‌توان از قابلیت‌های دیگر آن استفاده کرد؟

پاسخ: اگر یک کارت (سفینه یا پایگاه) قابلیت انهدام داشته باشد، می‌توانید ابتدا کارت را بازی کرده و از قابلیت‌های اصلی و رسته‌ی آن (در صورت فعال شدن قابلیت رسته) به طور کامل استفاده کرده و سپس با انهدام کارت، از قابلیت انهدام آن نیز استفاده کنید.

- آیا مقدار قدرت خرید و یا حمله‌ی متفاوت سفینه‌ها و پایگاه‌های مختلف، در نحوه‌ی اختصاص آن‌ها به خرید کارت‌های مختلف و یا حمله به پایگاه‌های مختلف تأثیری دارد؟

پاسخ: خیر. قدرت خرید تمامی کارت‌های بازی شده در فاز اول نوبت بازیکن با هم جمع می‌شوند و بازیکن می‌تواند به هر شکلی که خواست از مجموع آن‌ها برای خرید کارت‌های جدید استفاده کند. در مورد قدرت حمله نیز همین قانون برقرار است.

  

سوالات مربوط به برگزاری تورنمنت

- مسابقات به چه صورتی برگزار می‌شوند؟

پاسخ: در این دوره، مسابقات به صورت دو حذفی برگزار خواهند شد. بازیکنان به صورت تصادفی در مقابل یک دیگر قرار گرفته و با برد، در جدول مسابقه پیشرفت خواهند کرد. بازیکن پس از باخت دوم خود از روند مسابقه حذف خواهد شد.

- آیا داوری بر مسابقات نظارت می‌کند؟

پاسخ: بازی‌ها نیازی به حضور مستمر داور ناظر ندارند. با این حال بازیکنان ملزم به رعایت قوانین کامل بازی هستند. چنانچه بازیکنان در مورد هریک از قوانین بازی سوال یا ابهامی دارند، می‌بایست آن را با تیم اجرایی در میان گذاشته و سوال خود را برطرف نمایند.

- آیا بازیکنی می‌تواند حرکت انجام شده‌ی خود را تغییر دهد؟

پاسخ: هیچ حرکتی در طول مسابقه قابل برگشت نیست. بازیکنان می‌بایست ابتدا فکر کرده و سپس عمل نمایند. درصورتی که هر یک از بازیکنان حرکتی مغایر با قوانین بازی انجام دهد حرکت او پذیرفته نیست. برای موارد خاص از تیم اجرایی کمک بخواهید.

 - آیا ترتیب بازی کارت‌ها اهمیت دارد؟

پاسخ: با توجه به فعال شدن قابلیت اصلی هر کارت به محض بازی کردن آن، ترتیب بازی کردن کارت‌ها اهمیت دارد. لازم است بازیکنان کارت‌های دست خود را به تدریج بازی کنند. هرگاه کارتی روی میز قرار گرفت(به رو) کارت بازی‌شده محسوب می‌شود و قابل بازگشت به دست بازیکن نخواهد بود.

 

مروری بر قوانین دیگر مسابقات

  • هر زمان بین دو بازیکن اختلاف نظر وجود داشت، آن‌ها می‌توانند برای رفع اختلاف از تیم اجرایی کمک بگیرند.
  • در طول بازی فقط دو بازیکن حق بازی دارند. سایر افراد حق هیچگونه مشورت‌دهی یا ایراد نظر ندارند. البته در مواردی که حرکت یک بازیکن خلاف قوانین بازی و مقررات مسابقه است می‌توان به بازیکن تذکر داد.
  • هنگام انتقال تعمیرات به آشیانه لازم است کارت‌ها به‌خوبی بر خورده و مخلوط شوند. بازیکنان می‌توانند در صورت تمایل کارت‌های حریف خود را بر زده و سپس در آشیانه او قرار دهند.
  • بازیکنان می‌توانند در طول بازی کارت‌های تعمیرات خود یا حریف را مشاهده کنند. اما هیچ بازیکنی اجازه مشاهده کارت‌های آشیانه‌ی خود یا حریف را ندارد.
  • بازیکنان باید در طول نوبتشان حرکات خود را واضح و در مقابل چشمان حریف انجام دهند. بهتر است درطول بازی جزئیات حرکات خود را برای حریف توضیح دهید تا کاملا متوجه شود.